Blíží se nová letní sezona....

13.03.2011 10:37

Zdravím všechny před začátkem nové letní sezony. Protože soupisky družstev je nutno vyplnit do konce března, udělal jsem si krátkou kontrolu a zjistil, že mnoha hráčům skončila (nebo brzy skončí) platnost registrace. Upozorňuji, že bez platné registračky není možno hráče na soupisku vůbec zadat. Týká se to především starších žáků, ale i některých dalších kategorií. Platnost své registračky si každý může zjistit na legitimaci nebo na https://www.cztenis.cz/, kde v pravém horním rohu je možno vyhledat hráče podle jména. Platnost se prodlužuje na tenisovém svazu, poplatek viz https://www.cztenis.cz/ . V případě nejasností mě prosím kontaktujte - ale rychle!!!!

Všichni hráči si mohou prohlédnout rozlosování soutěží družstev na stránkách ČTS. Proti loňské sezoně máme družstvo mladšího žactva a dorostu v 1. třídě. V dorostu půjde o společně složené družstvo se Sokolem Říčany.

Prosím všechny o sledování těchto www, protože zde budu průběžně zveřejňovat termíny brigád. Zatím to vypadá na konec března.

Všechny zdraví Vláďa Michalička

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

počítadlo.abz.cz